Takviye edici gıdalarda sık kullanılan bitkiler ve Fitobia ürünleri üzerinden destek ürünlerinin kullanımı
Takviye edici gıdalarda sık kullanılan bitkiler ve Fitobia ürünleri üzerinden destek ürünlerinin kullanımı
Eğitim Tarihi: 25 Aralık 2020 20:00
Tribulus terrestris (Çoban Çökerten)
Avena sativa (Yulaf)
Panax ginseng
Brassica olarecea L. var. italica L (Brokoli Toprak üstü kısmı)
Olea europea (Zeytin yaprağı)
Aesculus hippocastanum (At kestanesi Gövde Kabuğu)
Vitis vinifera (Üzüm Tohumu)
Centella asiatica (Sentella Toprak üstü)
Ginkgo biloba (Ginkgo / Mabet Ağacı Yaprağı)
Ganoderma lucidum (Ganoderma - Reişi – Mantarı)
Gymnema silvestre (Gimneya Yaprağı)
Silybum marianum (Deve Dikeni)
Vitex agnus-castus (Hayıt meyve –tohum)
Punica granatum (Nar Meyve Kabuğu)
Brassica oleracea L.var. botrytis L.
Epimedium sp. (Epimedyum Kökü)
Glikozamin HCl
Kondroitin sülfat
Metilsülfonilmetan (MSM)
Boswellia serrata (Akgünlük)
Curcuma longa – C.Domestica (Zerdeçal kökü)
Crataegus sp. (Alıç yaprak, çiçek)
Magnezum
Tiamin (Vitamin B1)
Pridoksin (Vitamin B6)
Kobalamin (Vitamin B12)
Buğday Rüşeymi Yağı
Çörek Otu Tohumu Yağı
Keten Tohumu Yağı
Nar Çekirdeği Yağı
Sakız Kabağı Tohum Yağı
Örnek ürünler ve etkileri
Örnek birlikte uygulama önerileri
Önemli bilgi: Bu program kurs konusu uygulamaya ilgi duyan başta hekimler olmak üzere sağlık profesyonellerini genel olarak bilgilendirmeyi amaçlamaktadır. Bu eğitim Sağlık Bakanlığı onaylı değildir ve mevcut mesleki yetkilerinize ilave herhangi bir yetki kazandırmaz. Sertifikalı eğitim değildir. Bazı üniversiteler ve eğitim araştırma hastaneleri tarafından düzenlenen Sağlık Bakanlığı onaylı geleneksel ve tamamlayıcı tıp eğitimlerine ulaşmak için Sağlık Bakanlığı’nın ilgili internet sitesini ziyaret edebilirsiniz. Mevzuat ve diğer resmi konular ile ilgili Sağlık Bakanlığı Dairesinin sitesi ise https://shgmgetatdb.saglik.gov.tr şeklindedir.
Herkese açık bir yorum yazın